PDA

View Full Version : * SEC-Extra 2009 *


v-m
05-04-09, 15:53
Satakunta Enduro CUP:in Extra-tapahtuma järjestetään lauantaina 11.4.2009 klo 11. Paikka Kokemäen Risteellä sijaitseva MotoCross rata, enemmän asiasta tästä linkistä (http://satakuntaenduro.com/sec-extra.htm)

Uusia ajopaikkoja on kartoitettu ja 4.4. kävimme tarkastamassa mahdollisuuksia järjestää ajotapahtuma Porin Hangassuon maastoissa.
Satakunnan Urheiluautoilijat Ry (http://www.satua.com/):llä on voimassaolevat ympäristöluvat alueelle. Totesimme alueen kuitenkin liian hankalakulkuiseksi runsaan
kantomäärän, juurakon ja maassa olevan hakkuujätteen johdosta. -Palataan yhteistyömahdollisuuksiin myöhemmin.Kuvia Hangassuon tutkimusmatkasta (http://picasaweb.google.fi/seccup)

Ristos
06-04-09, 16:57
käsitinkö oikein että sec-extraa ei ajeta hangassuolla. jos käsitin, en yhtään ihmettele: käytiin siellä joskus pari vuotta sitten tutkimassa luvallisia maastoja, ja aika karmeelta näytti.

v-m
12-04-09, 10:32
...näistä ei sovi sitte enenpätä huuvella... linkkikin vaan himmeällä (http://satakuntaenduro.com/video/kumpi_&_kampi.wmv) (videotiedosto 11 Mt)
(http://satakuntaenduro.com/video/kumpi_&_kampi.wmv)http://satakuntaenduro.com/images/stan_&_ollie.jpg